Allergie informatie: Gegrilde sardientjes met mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 16 middelgrote sardientjes
- 100 gram paneermeel
- 50 gram Parmezaanse kaas
- 2 takjes peterselie
- 1 teentje knoflook
- grof gemalen peper
- 1 eetlepel mosterd
- 1 deciliter mayonaise
- 1 eetlepel zure room
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gegrilde sardientjes met mosterdsaus
- Allergieen informatie