Allergie informatie: Geroerbakte rode kool
Terug naar het receptIngrediënten
- 5 eetlepels zonnebloemolie
- 150 gram bakbacon, in plakjes
- 75 gram walnoten
- 0,5 kleine rode kool, in repen
- 150 am knolselderij, geschild, in reepje
- 0,5 deciliter appelsap
- 0,5 deciliter rode wijnazijn
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Geroerbakte rode kool
- Allergieen informatie