Allergie informatie: Gevulde perzik
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 halve perziken (blik)
- 2 hardgekookt eieren
- 200 gram magere ham
- 1 klein uitje
- 2 deciliter mayonaise
- 2 deciliter zure room
- 0,5 theelepel peper
- 0,25 theelepel zout
- 2 eetlepels bieslook
Meer Recepten
- Perzik-abrikozenjam
Met perziken, abrikozen en geleisuiker uit Nederland
4 porties - 1 uur
Jam en marmelade - azuro - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde pitabroodjes
Met pitabroodjes, tomatenketchup en tonijn uit Turkije
4 porties - 40 minuten
Broodgerechten - tobkok - Gevulde kipfilet met tomatentapenade en katenspek
Met kipfilet, tomatentapenade en katenspek uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Gevogelte - lucyvader - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevulde perzik
- Allergieen informatie