Allergie informatie: Gevulde tomaat met worst- kaassalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 200 gram boterhamworst
- 200 gram cervelaat
- 200 gram jong belegen kaas
- 3 eetlepels azijn
- 1 eetlepel mosterd
- 1 deciliter olie
- 2 theelepels gedroogde Italiaanse kruiden
- 20 sprietjes bieslook
- 4 takjes peterselie
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- 4 grote vleestomaten
- 0,5 krop krulandijvie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevulde tomaat met worst- kaassalade
- Allergieen informatie