Allergie informatie: Gevulde tomaat (ui, rijst en peterselie)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo tomaten
- 80 milliliter olie
- 1 ui
- 125 gram rijst
- 100 milliliter tomatenpuree
- 1 bosje peterselie
- zout
- peper
- 1,25 deciliter water
- 2 eetlepels olie
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Rosti-rondjes
Met aardappels, knoflook en peterselie uit Oostenrijk
2 porties - 15 minuten
Budget - budget_inge - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevulde tomaat (ui, rijst en peterselie)
- Allergieen informatie