Allergie informatie: Gevulde tomaten met linzen en geitenkaas
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 rijpe vleestomaten
- 2 eetlepels olie
- 1 kleine rode ui
- 1 teentje knoflook
- 1 bosje bosuitjes
- 1 theelepel bloem
- 1 deciliter rode wijn
- 1 klein blikje tomatenpuree
- 1 theelepel verse blaadjes tijm
- 400 gram linzen uit blik
- 2 eetlepels bieslook
- 3 eetlepels peterselie plus takjes om te garneren
- 100 gram zachte geitenkaas
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- gemengde salade
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gevulde tomaten met linzen en geitenkaas
- Allergieen informatie