Allergie informatie: Gnocchi met pesto
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kruimige aardappelen
- 30 gram basilicumblaadjes
- 50 gram pijnboompitten, geroosterd
- 1 teen knoflook
- 175 gram Parmezaanse kaas
- 100 milliliter olijfolie
- 100 gram bloem
- 1 theelepel zout
- 2 eieren
- 250 gram romaatjes
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gnocchi met pesto
- Allergieen informatie