Allergie informatie: Goelé arab (lamsvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram lamsvlees
- 2 rode uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 ontpitte rode Spaanse pepers
- 0,5 blok santen
- asem
- zout
- suiker
- peper
- 2 eetlepels olie
- 1 schijfje laos
- 1 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djintan
- 1 schijfje gember
- 1 theelepel anijs
- 1 mespunt foelie
- kaneel
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Anak Domba Bakar (lamsvlees met knoflook en kruiden)
Met lamskoteletten, knoflook en djahe uit Indonesie
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gebraden lamsmedaillons
Met lamsvlees, romeise sla, kerstomaatjes uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vlees - lekker_koken - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Goelé arab (lamsvlees)
- Allergieen informatie