Allergie informatie: Gulai itik (eend in kruidige kokossaus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eend van 2 kilo
- zout naar smaak
- sap van 1 citroen
- 10 grote uien
- 0,25 kokosnoot
- 9 deciliter dikke santen
- 1,5 deciliter slaolie
- 1,5 liter dunne santen
- 10 rode Spaanse pepers
- 20 witte peperkorrels
- 5 centimeter gember
- 5 centimeter laos
- 3 kruidnagelen
- 1 dessertlepel ketoembar
- 2 blaadjes foelie
- 0,5 theelepel anijszaad
- snufje venkel
- 0,5 centimeter kaneel
- snufje nootmuskaat
Meer Recepten
- Kruidige aardappeltjes
Met aardappels, knoflook, tijm uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - lindabax - Bebek Pandang (zoetzure eend)
Met eend, limoensap en tomaten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Varkensvlees in citroen-kokossaus
Met varkensvlees, bosuitjes en kokosmelk uit Cambodja
4 porties - 25 minuten
Vlees - armaco - Gulai Bagar (Gesmoorde, gekruide lamsbout in kokosmelk)
Met lamsbout, santen en kemirinoten uit Indonesie
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - jaccor - Gulai Domba (Gestoofd lamsvlees in een pittige kokosmelksaus)
Met lamsvlees, knoflook en lomboks uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Gulai itik (eend in kruidige kokossaus)
- Allergieen informatie