Allergie informatie: Harissa
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram gedroogde rode pepers
- 6 uitgeperste teentjes knoflook
- 1/3 kop zout
- 1/3 kop korianderpoeder
- 1/3 kop komijnpoeder
- 1,6 deciliter olijfolie
Meer Recepten
- Harissa
Met spaanse peper, knoflook en olijfolie uit Tunesie
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - hfbrons - Milde harissa
Met paprika, spaanse peper en knoflook uit Tunesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - hfbrons - Harissa
Met chilipeper, knoflook en ketoembar uit Tunesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - 34533 - Harissa
Met rode pepers, koriander en knoflook uit Tunesie
4 porties - 45 minuten
Sambals - amber - Harissa
Met rode chilipepers, knoflook en koriander uit Tunesie
4 porties - 15 minuten
Sauzen en marinades - qwerty129
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Harissa
- Allergieen informatie