Allergie informatie: Hati ajam goreng (kippenlever en rookspek met kokosmelk)
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram kippenlever
- 50 gram rookspek
- 2 uien
- 0,5 blik santen (ingedikte kokosmelk)
- boemboe’s
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel djahe
- 2 theelepels sambal oelek
- 1 theelepel peper
- 2 eetlepels olie
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Hati ajam goreng (kippenlever en rookspek met kokosmelk)
- Allergieen informatie