Allergie informatie: Ikan pedis (hete zalm)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zalmmootjes
- 2 uien
- 1 deciliter vleesbouillon
- 1 eetlepel citroensap
- 50 gram garnalen
- 4 teentjes knoflook
- 2 eetlepels sambal oelek
- 1 theelepel serehpoeder
- 0,5 theelepel koenjit
- 1 theelepel laospoeder
- 2 eetlepels olie
- zout naar smaak
Meer Recepten
- Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - Sambal Tempe
Met tempe, ikan terie en knoflook uit Indonesie
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - 34533 - Gulai Kepala Ikan (Vissenkoppen in een pittige kokossaus)
Met vissenkoppen, kokosnoot en serehstengel uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Ajam boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde kip)
Met kip, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ikan pedis (hete zalm)
- Allergieen informatie