Allergie informatie: Kaldoe djawa (licht groentesoep)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram runderpoulet
- 1 liter water
- 200 gram savooienkool
- 2 eetlepels gehakte selderij
- 1 prei
- 100 gram peultjes
- 50 gram laksa
- 50 gram gepelde garnalen
- 25 gram sedep malem
- 25 gram koepang tikoes
- zout
- peper
- sojasaus
- citroensap
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Noten-chocolade-banaanprikkers
Met melkchocolade, noten en bananen uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Nagerechten - bettyvandijk - Falafel (tuinbonen koekjes)
Met tuinbonen, knoflook en peterselie uit India
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - jaccor - Gemblong (rijstballetjes met een suikerlaagje)
Met ketan kleefrijst, daun pandan en kokos uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Kaldoe djawa (licht groentesoep)
- Allergieen informatie