Allergie informatie: Kappertjes van Oost-Indische Kers (2)
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram zaad van Oost-Indische kers
- 1 eetlepel zout
- 500 milliliter azijn
- 2 stuks salamblad
- 1 takje dille
- 1 theelepel grofgemalen zwarte peper
- 2 teentjes knoflook
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Kappertjes van oost-indische kers (2)
- Allergieen informatie