Allergie informatie: Keema (gekruid rundergehakt)
Terug naar het receptIngrediënten
- 50 gram ghee
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel kurkuma
- 2 theelepels chilipoeder
- 0,5 theelepel gemalen koriander
- 0,5 theelepel komijnzaad
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 500 gram rundergehakt
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Armeense kebabs
Met rundergehakt, tomatenpuree en ketoembar uit Georgie
4 porties - 45 minuten
Snacks - 34533 - Knoflookbal
Met gehakt, knoflook en ui uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - harwoon - Bonenchili 2
Met mager rundergehakt, kapucijners, kidneybonen uit Mexico
4 porties - 35 minuten
Stoofschotels - robancona
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Keema (gekruid rundergehakt)
- Allergieen informatie