Allergie informatie: Ketan gula kelapa (kleefrijst met een durian saus en kokos)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram ketan (kleefrijst)
- 250 milliliter santen
- 0,25 theelepel zout
- 2 daun pandan
- voor de saus:
- 200 gram gula merah
- 250 milliliter water
- 100 gram durian
- 0,25 theelepel zout
- Voor de garnering:
- 0,5 geraspte kokosnoot
- 1 daun pandan
- 0,25 theelepel zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Ketan gula kelapa (kleefrijst met een durian saus en kokos)
- Allergieen informatie