Allergie informatie: Kwarteleitjes in kruidige pindasaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 sjalot, heel fijngesneden
- 1 teentje knoflook, fijngesneden
- 3 eetlepels olie
- 125 gram pindakaas
- 1-1,5 deciliter dunne kokosmelk
- 1 theelepel geraspte gemberwortel
- 1 theelepel donkere basterdsuiker
- 3 eetlepels Japanse sojasaus
- zout
- 1 tot 2 eetlepels limoensap
- 1 tot 2 theelepels sambal oelek
- 18 tot 24 kwarteleitjes
Meer Recepten
- Kruidige aardappeltjes
Met aardappels, knoflook, tijm uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - lindabax - Bonjan salat (Kruidige auberginesalade)
Met aubergine, tomatenpuree en munt uit India
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Groene kool met pindasaus
Met groene kool, pindasaus en ui uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Groentegerechten - beamantel - Gado gado
Met witte kool, tauge en pindasaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Groentegerechten - Liva - BBQ kruidige olie
Met olie, knoflook en tabasco uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Azijn en oliën - harwoon
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Kwarteleitjes in kruidige pindasaus
- Allergieen informatie