Allergie informatie: Limoncello dip met chili garnalen
Terug naar het receptIngrediënten
- Voor de garnalen:
- 50 gram tempurabeslag
- peper en zout
- kerriepoeder
- 6 garnalen
- 2 eetlepels bloem
- frituurolie
- Voor het glas:
- 1 eiwit
- 50 gram suiker
- 2 deciliter limoncello
- 4 ijsblokjes
- 2 takjes verse munt
- Voor de garnering:
- in plakjes gesneden limoen
- fish saltmix
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Limoncello dip met chili garnalen
- Allergieen informatie