Allergie informatie: Martabak Shanghai (pannenkoekjes met groente en sambal)
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 teentjes knoflook
- 2 sjalotten
- 100 gram gehakt
- 50 gram wortel, in kleine blokjes
- 100 gram aardappel, in kleine blokjes
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 lente-ui
- 0,5 theelepel zout
- 1 eetlepel suiker
- 0,5 theelepel peper
- beslag:
- 200 gram bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 2 eieren
- 350 milliliter santen
- selderieblaadjes
- 1 eetlepel gesmolten boter
- 0,25 theelepel zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Martabak shanghai (pannenkoekjes met groente en sambal)
- Allergieen informatie