Allergie informatie: Mediterrane aardappeltjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,6 kilo aardappels
- 0,5 bosje tijm
- 3 takjes salie
- 3-4 takjes rozemarijn
- 6 teentjes knoflook
- 75 gram gedroogde tomaten (in olie in pot)
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 5 eetlepels koolzuurhoudend mineraalwater
- 200 gram mascarpone
- zout
- peper
- paprikapoeder
- 3-4 eetlepels olie
- evt. 0,5-1 theelepel grof zeezout
Meer Recepten
- Rozemarijn aardappeltjes
Met krieltjes, rozemarijn en knoflook uit Frankrijk
4 porties - 40 minuten
Aardappelgerechten - Kimberlayy - Kruidige aardappeltjes
Met aardappels, knoflook, tijm uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Bijgerechten - lindabax - Geroosterde aardappeltjes
Met aardappelen, rozemarijn en olijfolie uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Griekse kip met aardappeltjes
Met kipfilets, aardappelen, uien uit Griekenland
4 porties - 2 uur
Ovenschotels - vivien - Italiaanse aardappeltjes met varkensfilet
Met aardappels, varkensfilet en tomaten uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Vlees - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Mediterrane aardappeltjes
- Allergieen informatie