Allergie informatie: Mexicaanse aardappelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kg aardappelen voor puree
- 200 gram geraspte parmezaan
- zout
- uitgelekte jalapenopepers uit een potje, fijngesneden
- 1 geklutst ei
- bosje verse fijngehakte koriander
- bloem voor sausen
- bakolie
- nootmuskaat
Meer Recepten
- Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Gezonde friet
Met aardappelen, paprikapoeder en zout uit Belgie
4 porties - 1 uur
Bijgerechten - maikeb - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Lamskebab met paprikapoeder en skordalia
Met lamslende, spinazie en paprikapoeder uit Nederland
4 porties - 55 minuten
Vlees - jacob - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Mexicaanse aardappelen
- Allergieen informatie