Allergie informatie: Mhaans kari (Lamscurry)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram lamsschouder of -bout zonder bot
- 150 gram ghee
- 1 grote ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 groene lombok
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel kurkuma
- 2 theelepels paprikapoeder
- 2 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel zwarte peper
- 1 theelepel chilipoeder
- 3 deciliter water
- 1 theelepel zout
Meer Recepten
- Sajoer kari bogor (bouillon met rundvlees, groente en kerrie)
Met runderlappen, wortels en sperziebonen uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Soepen - jaccor - Lamscurry met paprika
Met lamsgehakt, zilvervliesrijst en paprika uit India
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - maschachild - Cincang ternak kari (gekruid gehakt met santen en aardappel)
Met rundergehakt, santen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 55 minuten
Vlees - jaccor - Kari daging (rundvlees in kokosmelksaus)
Met runderlappen, knoflook en lombok uit Indonesie
4 porties - 2 uur en 40 minuten
Vlees - jaccor - Tahoe kari (gestoofde groente met tahoe)
Met tahoe, sperziebonen en santen uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Vegetarisch - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Mhaans kari (lamscurry)
- Allergieen informatie