Allergie informatie: Oedang besar panggang (garnalen op saus)
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 grote garnalen
- 4 gemalen kemirienoten
- 1 bouillontablet
- 0,5 fijngehakte rode lombok
- 0,5 theelepel sereh
- 0,5 theelepel ketoembar
- 2 theelepels honing
- 0,5 theelepel koenjit
- 0,25 blok santen
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- sap van 1 citroen
- 0,5 borrelglas room
Meer Recepten
- Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Broccoli met garnalen en paprika
Met broccoli, paprika, garnalen uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Roerbakgerechten - nicoklasens - Grapefruit-garnalen cocktail
Met rode grapefruit, gele grapefruit en garnalen uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Koud - harwoon - Udang Tjabe Peteh
Met garnalen, petehbonen en chilisaus uit Indonesie
4 porties - 10 minuten
Vis en schaaldieren - 34533
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Oedang besar panggang (garnalen op saus)
- Allergieen informatie