Allergie informatie: Oedang ketan Koening (nasi met garnalen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 300 gram grote garnalen
- 2 rode lomboks
- 2 groene lomboks
- 0,25 prei
- 250 gram ketan rijst
- 1 grote teen knoflook
- 1 rode paprika
- 2 theelepels koenjit
- 0,5 theelepel zout
- 1 bouillonblokje
- 0,5 blok santen
- 1 stengel sereh
- 1 volle lepel kemiriepasta
- wat olijfolie, om de garnalen in te bereiden
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Oedang ketan koening (nasi met garnalen)
- Allergieen informatie