Allergie informatie: Oosterse roerbak spitskool
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 à 700 gram spitskool, gesneden
- 1 prei
- 2-3 teentjes knoflook
- 1 dikke ui
- handvol taugé
- seroendeng (hoeveelheid naar keuze)
- zout
- peper
- kerriepoeder (hoeveelheid naar keuze)
- wokolie
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30 - Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Spitskoolschotel met tonijn
Met spitskool, courgette en tonijn uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - annbrand - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Oosterse roerbak spitskool
- Allergieen informatie