Allergie informatie: Opor Lidah (gestoofde rundertong in kokossausje)
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram rundertong
- 5 kemirienoten
- 1 theelepel zout
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 4 centimeter laos
- 2 serehstengels
- 1 theelepel ketumbar
- 1 theelepel djinten
- 1 theelepel paprikapoeder
- 3 eetlepels olie
- 1 liter dikke santen
- 1 daun djeruk purut
- 3 daun salam
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gulai Kancah (gestoofde rund en lever)
Met rundvlees, knoflook en sereh uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Vlees - jaccor - Ajam boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde kip)
Met kip, lomboks en knoflook uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Gevogelte - jaccor - Kolak pisang (gestoofde bananen met Javaanse suiker en santen)
Met bananen, kaneel en vanillestokje uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Nagerechten - jaccor - Gestoofde peertjes (makkelijk en calorie-arm)
Met stoofperen en gluhwei uit Nederland
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - roxannekimba
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Opor lidah (gestoofde rundertong in kokossausje)
- Allergieen informatie