Allergie informatie: Palak panir (Spinazie met roomkaas)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,5 kilo verse spinazie
- 2 eetlepels korianderzaad
- 4 uien
- 4 centimeter gemberwortel
- 8 teentjes knoflook
- 6 eetlepels olie of 100 gram ghee
- 400 gram panir (Indiase roomkaas)
- 2 theelepels kurkuma (geelwortelpoeder)
- 4 vleestomaten
- 3 deciliter yoghurt
- 3 groene pepers
- zout
- 3 theelepels garam masala (kerriemengsel)
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Palak panir (spinazie met roomkaas)
- Allergieen informatie