Allergie informatie: Paté van de familie
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram verse varkenslever
- 175 gram zacht vers spek
- 175 gram speklapjes, zonder zwoerd zonder knars
- 350 gram varkensvlees (mag best een beetje vet zijn)
- kruiden:
- 12 gram zout
- 1 theel witte peper,
- 0,5 theelepel nootmuskaat
- 0,5 theelepel sereh
- 0,5 theelepel paprikapoeder
- 1 ui
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 0,5 eetlepel maïzena
- 20 gram paneermeel
- 75 milliliter koffieroom
- gelatine
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Paté van de familie
- Allergieen informatie