Allergie informatie: Paté van gerookte makreel
Terug naar het receptIngrediënten
- 350 gram gerookte makreel filet
- 100 gram boter
- 2 eetlepel crème fraîche
- 3 theelepel kappertjes
- 1 theelepel mosterd
- 1 theelepel paprikapoeder
- 0,5 theelepel peper
- 0,5 bos platte peterselie
- 0,5 theelepel citroensap
- 0,5 theelepel citroenschil rasp
Meer Recepten
- Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Paté van gerookte makreel
- Allergieen informatie