Allergie informatie: Perkedel daging kentang (aardappelkoekjes met rundergehakt)
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 kg aardappelen
- 250 gram rundergehakt
- 1-3 eieren
- 1 flinke eetlepel bloem
- zout
- plantaardige olie
- ingrediënten voor de boemboe (kruidenpasta):
- 3 kermirinootjes
- 2 theelepels ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 theelepel witte peper
- 3 sjalotjes
- 3 teentjes knoflook
- 2 theelepels koenjit
- 1 flinke theelepel sambal oelek
- 1 klein bosje selderij
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Perkedel daging kentang (aardappelkoekjes met rundergehakt)
- Allergieen informatie