Allergie informatie: Rijstsalade met mosterdsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram rookworst
- 250 gram rijst
- 300 gram doperwten
- 250 gram maïskorrels
- 150 gram rode paprikasnippers
- 15 gram boter
- 1 middelgrote ui
- 1 teentje knoflook
- 2 tomaatjes
- Voor de saus:
- 25 gram boter
- 25 gram bloem
- 2 deciliter vleesbouillon
- 1 deciliter droge witte wijn
- 1 deciliter garderoom
- 1 eetlepels mosterd
- 150 gram geraspte belegen kaas
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel laospoeder
- 0,5 theelepel djahe poeder
- 0,5 theelepel zout
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Rijstsalade met mosterdsaus
- Allergieen informatie