Allergie informatie: Rode kool gestoofd met ananas,appel en kaneel
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 ui
- 2 appels
- klein blikje ananasstukjes
- 750 gram gesneden rode kool
- 2 eetlepels bruine basterdsuiker
- 1 eetlepel kaneel
- 0,5 deciliter sinaasappelsap
- 2 kruidnagelen
- 2 laurierblaadjes
- 100 gram rozijnen
- 50 gram boter
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Rode kool gestoofd met ananas,appel en kaneel
- Allergieen informatie