Allergie informatie: Roedjak Djawa
Terug naar het receptIngrediënten
- 0,5 sinaasappel
- 0,5 blikje ananasblokjes
- kwart komkommer, geschild
- 1 zure appel, geschild
- 0,25 galiameloen, geschild
- 2 eetlepels geraspte palmsuiker (djawa)
- 2 theelepels sambal trassi
- scheutje ketjap
- 1 eetlepel keukentamarinde (asem)
- scheutje water
- mespuntje zout
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Gemblong (rijstballetjes met een suikerlaagje)
Met ketan kleefrijst, daun pandan en kokos uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - jaccor - Saté Komoh (runderspiesjes in kokossaus)
Met rundvlees, santen en sjalotjes uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Daging Rawon (Gekruid rundvlees met keluwaknoten)
Met runderlappen, knoflook en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Bubur Ketan Itam (zwarte kleefrijst)
Met zwarte rijst, gula djawa en water uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Roedjak djawa
- Allergieen informatie