Allergie informatie: Roedjak Knolselderij
Terug naar het receptIngrediënten
- 2 stuks knolselderij, in reepjes
- 2 stuks Spaanse pepers, in dunne ringetjes
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel trassi
- 2 eetlepels gula djawa
- 0,5 theelepel citroensap
- 2 eetlepels water
Meer Recepten
- Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk - Juliennesoep
Met soepvlees, erwten en boontjes uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - harwoon - Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam - Erwtensoep met grove rookworst
Met spliterwten, knolselderij en rookworst uit Nederland
4 porties - 3 uur
Maaltijdsoepen - elisedouma - Aardappelsoep
Met aardappel, kipfilet en knolselderij uit Nederland
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - cookie
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Roedjak knolselderij
- Allergieen informatie