Allergie informatie: Roerbak-spitskool
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 spitskool
- 1 groene paprika
- 4-5 tomaten
- scheutje arachideolie
- zout
- peper
Meer Recepten
- Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Rijst met kip in room
Met rijst, kipfilet en spitskool uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Rijstgerechten - leintje30 - Ovenschotel met aardappelen en spitskool
Met aardappels, spitskool en rundergehakt uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Ovenschotels - bettyvandijk - Spitskoolschotel met tonijn
Met spitskool, courgette en tonijn uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - annbrand - Gevulde Turkse groenten
Met aubergines, tomaten, ui uit Turkije
4 porties - 55 minuten
Groentegerechten - robancona
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Roerbak-spitskool
- Allergieen informatie