Allergie informatie: Roergebakken zoete aardappel
Terug naar het receptIngrediënten
- circa 500 gram zoete aardappels
- 250 gram peultjes
- 1 teentje knoflook
- 1,5 centimeter verse gember
- 1 eetlepel sesamolie
- 150 gram kastanjechampignons, in partjes
- 6 eetlepel lichte sojasaus
- 2 theelepel maïzena
Meer Recepten
- Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111 - Aardappel/zalm salade
Met zalmsnippers, aardappelsalade en groene paprika uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - tobkok - 1 pansgerecht met kipfilet, courgette, paprika ui en aardappel
Met kipfilet, courgette en aardappel uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Roerbakgerechten - robancona
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Roergebakken zoete aardappel
- Allergieen informatie