Allergie informatie: Rösti met bacon en tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 450 gram diepvriesrösti (ca. 9 stuks)
- 2 (kleine) uien
- 4 tomaten
- 2-3 plakken bacon
- 2-3 eetlepels olijfolie
- zout en peper
- suiker
- 2 eetlepels azijn (bijv. witte balsamicoazijn)
- bakpapier
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Rösti met bacon en tomaten
- Allergieen informatie