Allergie informatie: Sajoer bajam (lichtgekruide in bouillon gekookte groenten)
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 deciliter water
- 1 deciliter runderfond (zie mijn receptenboek)
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 300 gram maïskorrels
- 900 gram spinazie
- 100 gram taugé
- boemboe’s:
- 2 kemirienoten, fijn gemalen
- 2 salamblaadjes
- 1 plakje laos
- 2 theelepels koenjit
- 2 theelepels suiker
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
Meer Recepten
- Biefstuk met ingepakte groenten
Met biefstukjes, sjalotjes en knoflook uit Nederland
4 porties - 35 minuten
BBQ - lucyvader - Groenten in teriyaki saus met gnochci
Met teriyaki saus, wokgroenten en gnocchi uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Roerbakgerechten - danatiggelman - Tricolore van groenten met rookworst
Met bloemkool, broccoli en rookworst uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Groentegerechten - bettyvandijk - Boeren hap
Met aardappels, kidneybonen en gehakt uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Stamppotten - hilda - Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sajoer bajam (lichtgekruide in bouillon gekookte groenten)
- Allergieen informatie