Allergie informatie: Sajoer dajak (varkensvlees met groente)
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram magere varkenslappen
- 250 gram prei
- 750 gram grof Chinese kool
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel peper
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel sambal trassi
- 2 eetlepels citroensap
- 5 deciliter bouillon
- 3 centimeter gemberwortel
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sajoer dajak (varkensvlees met groente)
- Allergieen informatie