Allergie informatie: Salade met tomaat, komkommer en mozzarella
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 flinke bos rucola sla (circa 85 gram)
- een bol mozzarella kaas (circa 125 gram) of jonge kaas
- 1 eetlepel gedroogde oregano (of verse, als je die hebt)
- 3 eetlepels gedroogde basilicum (of verse, als je die hebt)
- 3 flinke tomaten en 1 kleinere tomaat
- 1 komkommer
- 3 teentjes verse knoflook
- balsamico azijn
- witte peper
- zeezout
- olijfolie
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Krab hapje
Met komkommer, krab en dille uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - granny - Makreelsalade speciaal
Met makreel, tomaat en komkommer uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Bijgerechten - harwoon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Salade met tomaat, komkommer en mozzarella
- Allergieen informatie