Allergie informatie: Sambal goreng ati ajam (licht pittige kippenlever met snijbonen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 250 gram snijbonen
- 200 gram kippenlevers
- 1 ui
- 3 teentjes knoflook
- 2 groene pepers
- 3 theelepels trassie
- 20 gram verse laos
- 3 salambladeren
- 50 gram petehbonen (diepvries)
- 2 deciliter kokosmelk
- 2 deciliter water
- 1 mespunt peper
- 1 mespunt zout
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Geniale Gamba Marinade
Met rode currypasta, gemberpoeder en kokosmelk uit Thailand
5 porties - 1 uur en 15 minuten
Sauzen en marinades - s-imon - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor