Allergie informatie: Sambal goreng kering ebbi (zoete garnalen)
Terug naar het receptIngrediënten
- 100 gram gedroogde garnalen
- 2 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 3 centimeter laos
- 1 theelepel asem
- 1 theelepel palmsuiker
- 0,5 theelepel trassi
- 1 rode lombok
- 2 eetlepels olie
- 2 eetlepels bawang goreng
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Sambal Oelek
Met lombok en zou uit Indonesie
4 porties - 15 minuten
Sambals - michaeltoorop - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Garnalen-zalmsalade
Met hollandse garnalen, zalmfilet en veldsla uit Nederland
2 porties - 1 uur en 30 minuten
Salades - lucyvader - Zoete tomatendip
Met tomatenketchup, perziken en honing uit Verenigde Staten
1 portie - 10 minuten
Sauzen en marinades - krisje111
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sambal goreng kering ebbi (zoete garnalen)
- Allergieen informatie