Allergie informatie: Sate padang (varkensvlees)
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram magere varkenslappen
- 0,5 deciliter olie
- 2 uien
- 3 teentjes knoflook
- 3 eetlepels azijn
- 1 deciliter water
- 3 theelepels ketjap manis
- boemboe’s:
- 1 theelepel laospoeder
- 1 theelepel djahe poeder
- 3 theelepels koenjit
- 3 theelepels ketoembar
- 1 theelepel djinten
- 3 theelepels suiker
- 2 theelepels knoflookpoeder
- 0,5 theelepel zout
- 1 theelepel peper
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Saté Pedis Monkfish Dengan Kapur (lekker zuur en pittig visje)
Met zeeduivel filets, limoenen en lomboks uit Indonesie
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Varkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Sate padang (varkensvlees)
- Allergieen informatie