Allergie informatie: Soto Bebek (soep van de eend)
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 eend (ca. 2 kg)
- 4 theelepels Chinese 5-kruiden
- 5 teentjes knoflook
- 5 centimeter djahé
- 6 centimeter kunyit
- 6 salam blaadjes
- 2 sjalotten
- 500 milliliter kippenbouillon
- 200 gram su-un
- 0,5 theelepel peper
- 1 mespunt zout
- 30 milliliter olie
Meer Recepten
- Pilav van kippendijenfilet
Met kippedijenfilet, perziken en paprika uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - bettyvandijk - Zalmspiesjes
Met zalmfilet, zeezout, komijn uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - lekker_koken - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Rabarber-frambozencompote
Met sinaasappel, rabarber en frambozen uit Nederland
8 porties - 1 uur en 20 minuten
Voorjaar - harry1959 - BBQ spies van gamba's en biefstuk
Met gamba's, biefstuk en paprika uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Soto bebek (soep van de eend)
- Allergieen informatie