Allergie informatie: Thaise currysalade
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kleine komkommer
- 1 eetlepel zonnebloemolie
- 1-2 eetlepel Thaise groene currypasta
- 100 milliliter kokosmelk
- 1-2 theelepel limoensap
- 200 gram fruits de mer (zeevruchten)
- 1 eetlepel fijngehakte verse basilicum
- 1 zak kroepoek cassave
Meer Recepten
- Thaise kipcurry
Met kipfilet, rode currypasta en gember uit Thailand
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - aafie26 - Thaise kippensoep
Met kip, kokosmelk en sereh uit Thailand
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Soepen - hfbrons - Thaise gehaktnoedels
Met rundergehakt, noedels en pindas uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Hoofdgerechten - jacob - Pittige komkommersalade met Thaise vissaus
Met komkommer, thaise vissaus en rode peper uit Thailand
4 porties - 25 minuten
Bijgerechten - cannet - Zalm met salsa van gegrilde ananas
Met zalm, ananas en gele rijst uit Thailand
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - gbvm
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Thaise currysalade
- Allergieen informatie