Allergie informatie: Thaise viskoekjes met dipsaus
Terug naar het receptIngrediënten
- voor de koekjes:
- 200 gram tilapia
- 1 eetlepel rode curry pasta
- 1 eetlepel limoensap
- 1,5 eetlepel vissaus
- 50 gram bruine suiker
- 0,5 geklopt ei
- 1 theelepel maismeel
- 50 gram kouseband
- voor de dip:
- 50 gram bruine suiker
- 25 milliliter witte azijn
- 0,5 rode peper
- 0,5 wortel
- 5 centimeter komkommer
- 1 eetlepel pindas
- 1 eetlepel vissaus
- 125 milliliter water
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Oud Hollandse erwtensoep
Met spliterwten, spek en rookworst uit Nederland
8 porties - 2 uur en 30 minuten
Soepen - azuro
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Thaise viskoekjes met dipsaus
- Allergieen informatie