Allergie informatie: Tonijnsalade met rijst, doperwten en zongedroogde tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 blikje tonijn
- ongeveer 75 gram rijst koken
- klein blikje doperwten of diepvries
- 6 zongedroogde tomaten in olie
- 1 bosui.
- peper en zeezout naar smaak
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Campingkost
Met rosti, wortels en doperwten en smac uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Hoofdgerechten - Leon10e - Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Tonijnsalade met rijst, doperwten en zongedroogde tomaten
- Allergieen informatie