Allergie informatie: Turkse gevulde tomaten
Terug naar het receptIngrediënten
- 24 kleine tomaten (6 centimeter doorsnee)
- 3 eetlepels plus 3 eetlepels olijfolie, extra vergine
- 1 grote ui, fijngehakt
- 1,25 kopje Arborio rijst of andere risotto rijst
- zout
- versgemalen zwarte peper
- 1-2 theelepels suiker
- 3 eetlepels pijnboompitten
- 3 eetlepels krenten of kleine rozijnen
- 1 grote tomaat, zonder vel en in blokjes gesneden
- 1 theelepel kaneel
- 0,5 theelepel piment
- 2 eetlepels verse munt, fijngesneden
- 2 eetlepels dille, fijngesneden
- 2 eetlepels peterselie
- sap van 1 citroen
Meer Recepten
- Sambal balado (tomatensambal)
Met tomaten, sjalotjes en knoflook uit Indonesie
10 porties - 20 minuten
Bijgerechten - jaccor - Tomaten-courgette tapenade
Met zongedroogde tomaat, courgette en kleine rode peper uit Spanje
4 porties - 15 minuten
Tapas - tessa-colin - Kipfilet met tomaten-uiensaus
Met kipfilet, olijfolie en ui uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - lucyvader - Tomaten-groentesoep met doperwtjes
Met tomatengroentesoep, ham en doperwten uit Nederland
6 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Zelfgemaakte groentebouillon
Met preien, knolselderij en knoflook uit Nederland
6 porties - 45 minuten
Soepen - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Turkse gevulde tomaten
- Allergieen informatie