Allergie informatie: Varkensvlees in Ketjap
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram hamlappen of haasje
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 cm. gemberwortel of 1 theelepel djahe (gemberpoeder)
- 5 eetlepel ketjap-manis of zoete soja
- 1 theelepel sambal-manis
- zout
- 1 kopje water
- 1 eetlepel olie
Meer Recepten
- Geroosterde stukjes vlees
Met varkensvlees, knoflook en tijm uit Griekenland
4 porties - 1 uur en 10 minuten
Vlees - irene1963 - Curryfantasie met rijst
Met varkensvlees, gemengde groenten en tomatensap uit Roemenie
4 porties - 1 uur
Rijstgerechten - casapapusilor - Varkensvlees met prei en doperwten
Met varkensvlees, prei en doperwten uit Indonesie
6 porties - 1 uur en 5 minuten
Roerbakgerechten - sajori - Ouderwetse erwtensoep
Met erwt, varkensvlees en prei uit Nederland
4 porties - 12 uur
Maaltijdsoepen - edjedam - Wattala Uru Mas Badun (Badun met varkensvlees)
Met varkenslappen, kokosmelk en gember uit India
4 porties - 50 minuten
Vlees - jaccor
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Varkensvlees in ketjap
- Allergieen informatie