Allergie informatie: Vegetarische biryani
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 kopjes basmatirijst
- 2 uien
- 1 rode paprika
- 1 grote gepelde tomaat
- enkele bloemkoolroosjes
- 3 teentjes knoflook
- 2 centimeter verse gemberwortel
- 1 citroen
- 1 theelepel saffraan
- 1 koffielepel mosterdzaad
- 0,5 theelepel komijnzaad
- 0,5 theelepel korianderpoeder
- enkele kruidnagels
- 2 kaneelstokjes
- 1 kardemom
- 3 gedroogde chilipepers
- ghee (geklaarde boter)
- 150 milliliter yoghurt
- 6 eetlepels groene erwten (diepvries)
- 4 eetlepels cashewnoten
- 0,5 bosje koriander
Meer Recepten
- Vegetarische bonensalade
Met kidneybonen, witte bonen en chilibonen uit Verenigde Staten
4 porties - 30 minuten
Bijgerechten - nina_noralie - Vegetarische paté
Met tofoe, kidneybonen en ui uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Vegetarisch - Micha1 - Amuse coquille
Met coquilles, zeekraal en kaviaar uit Nederland
12 porties - 20 minuten
Amuses - toulouce - Vegetarische aardappelcurry
Met aardappels, milde currypasta en rode paprika uit India
4 porties - 20 minuten
Aardappelgerechten - ikooi - Vegetarische bietenschotel
Met zilvervliesrijst, ei en bietjes uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Ovenschotels - chevrefeuille
- Home
- Recept
- Bijgerechten
- Vegetarische biryani
- Allergieen informatie